Results 1 to 9 of 9

Thread: If someone could figure this out i'll give you a dollar

  1. #1

    If someone could figure this out i'll give you a dollar

    Problem that has been plaguing me for months now:

    http://www.delphisanctuary.com/forum...opic.php?t=600

    Please read, and if you can help please do so!
    I have a 2005 CRF 250 so <^>(>&lt<^>
    <br />http://www.gtrpg.com/

  2. #2

    If someone could figure this out i'll give you a dollar

    I have seen the error with my 8600gt as well, but only with the isoeditor demo (which was converted to Omega from DelphiX). I never had any problems with my own game. One possible difference may be that I use much larges tiles, 265x265.

    Perhaps Firlefanz has an idea since he's working on a tilebased game as well.

  3. #3

    If someone could figure this out i'll give you a dollar

    Your OmegaImageList.pas need update
    download here
    http://tobybear.phreque.com/files/OmegaImageList.zip

  4. #4

    If someone could figure this out i'll give you a dollar

    Wow... That solved it. You want a dollar cause i'll send you one... haha


    You know the technicals of what was wrong in the previous imagelist?
    I have a 2005 CRF 250 so &lt;^&gt;(&gt;&lt&lt;^&gt;
    <br />http://www.gtrpg.com/

  5. #5

    If someone could figure this out i'll give you a dollar

    "One dollar"
    Very interesting,
    but i don't need any more...thanks...

  6. #6

    If someone could figure this out i'll give you a dollar

    Ok, it got rid of that line prolblem, but the far right tiles of my tileset are being shifted now. (224w x 512h) I'll post screenshot later.
    I have a 2005 CRF 250 so &lt;^&gt;(&gt;&lt&lt;^&gt;
    <br />http://www.gtrpg.com/

  7. #7

    If someone could figure this out i'll give you a dollar

    OK heres the new problem. PLEASE revisit this link and goto the last post. so irratating... why cant stuff work like we want it to the first time? haha


    http://www.delphisanctuary.com/forum...pic.php?p=3908
    I have a 2005 CRF 250 so &lt;^&gt;(&gt;&lt&lt;^&gt;
    <br />http://www.gtrpg.com/

  8. #8

    If someone could figure this out i'll give you a dollar

    OmegaRenderer.pas need to make a little change( remove the 0.5 constant)

    see this thread
    http://www.delphisanctuary.com/forum...474&highlight=

  9. #9

    If someone could figure this out i'll give you a dollar

    Thanks!

    I've gotten successfull results on both nVidia and ATI thanks to you and im much appreciative for it.

    Now... The thread link you gave me fixed it. When I had the 0.5 constant removed too, it messed up. So I re-added the constant and kept the other fix and now its working
    I have a 2005 CRF 250 so &lt;^&gt;(&gt;&lt&lt;^&gt;
    <br />http://www.gtrpg.com/

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Comodo SSL